نکته ۱- هر گاه شخص ثالث منکر وجود تمام یا قسمتی از مال یا طلب یا عواید محکوم علیه نزد خود باشد، باید ظرف مدّت ده روز از تاریخ ابلاغ اخطاریه مراتب را به قسمت اجرا اطلاع دهد.هر چند این مهلت در اجراییههای ثبتی پنج روز است.
نکته ۲- در مورد املاکی که در دفتر املاک به ثبت رسیده و به موجب آن ملک متعهد شناخته میشود، ادّعای شخص ثالث، اگرچه متصرّف آن ملک باشد مسموع نیست و ملک بازداشت میشود.
نکته ۳- بازداشت مال غیرمنقول که در دفتر املاک به ثبت نرسیده، هر چند که خود متعهد مدّعی مالکیّت آن باشد تا زمانی که این ادّعا به موجب حکم نهایی به اثبات نرسیده ممنوع است.
نکته ۴- از جمله اختیارات محکومله در صورت عدم وجود خریدار برای مال مورد مزایده آن است که تقاضای تجدید مزایده را مطرح کند که در نتیجه هزینه آگهی تجدید مزایده برعهدهی وی است و مال توقیف شده به هر مبلغی که خریدار پیدا کند فروخته میشود.
نکته ۵- تسلیم مال به خریدار (از طریق مزایده) فقط بعد از پرداخت تمام بهای آن صورت می گیرد.
نکته ۶- اگر برای بار دوم نیز مال مورد مزایده به فروش نرود و محکومله هم آن را قبول نکند، از آن مال رفع توقیف میشود.
نکته ۷- پرداخت حق اجرا پس از انقضای ده روز از تاریخ ابلاغ اجراییه برعهده محکوم علیه است، که ۵% مبلغ محکومبه بعد از اجرای حکم از وی وصول میشود.
نکته ۸ -نهادهای دولتی از پرداخت نیم عشر اجراییههای ثبتی معاف هستند اما در مورد اجراییههای صادره از دادگاه، نهادهای دولتی و شهرداریها از پرداخت هزینههای اجرایی معاف نیستند.
نکته ۹- در صورتی که طرفین نسبت به پرداخت محکومبه سازش کنند یا بین خود ترتیبی برای اجرای حکم بدهند، نصف حق اجرا دریافت میشود.
نکته ۱۰-دادگاه شهرستان محل اقامت یا سکونت محکومعلیه، مرجع تقاضای اجرای حکم خارجی است و اگر محل اقامت یا سکونت محکومعلیه در ایران معلوم نباشد، دادگاه صالح دادگاه شهرستان تهران است.